suport

Broker de asigurari online Site oferit de Global Risk Services - Insurance Broker SRL (GRS). Toate drepturile rezervate.

Home / PRETURI mici, acoperire MAXIMA !

PRETURI mici, acoperire MAXIMA !

Global Risk Services - Insurance Broker SRL (GRS), membra a Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere in Asigurari (UNSICAR) din anul 2004, este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa functioneze ca broker de asigurare in baza deciziei nr. 3930 / 08.10.2004. GRS este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 15466

GRS ofera solutii complete de asigurare pentru a-si proteja clientii impotriva riscurilor care i-ar putea afecta:

- Membra a grupului ARTRI (Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale), GRS dezvolta programe de asigurare adaptate specificului transportului de marfuri.

- O atentie speciala este acordata retailului, un segment care trebuie tratat diferit, GRS dezvoltand pentru persoanele fizice si IMM-uri produse de asigurare standardizate, simplu si prezentat si subscris, dar complete ca acoperire si suport in caz de dauna. Un exemplu pentru acest segment este reprezentat de asigurarile online, site-ul www.aici-asigurari.ro dezvoltat de GRS oferind calculatoare si comparatoare de preturi cu oferte variate, utilizatorul reusind sa aibe o idee detaliata asupra ofertelor de asigurari ale principalilor asiguratori. In plus, asigurarile online sunt insotite in permanenta de promotii si reduceri care, alaturi de o consultanta profesionista atat la incheierea asigurarii cat si in caz de dauna, diferentiaza GRS in acest domeniu nou, aflat in dezvolatare, al asigurarilor online.

- Clientii corporate beneficiaza de un proces de subscriere complex, care trebuie sa tina cont nu doar de domeniul de activitate. In acest domeniu nu consideram ca exista solutii prestabilite, succesul rezida in intelegerea stadiului de dezvoltare al companiei, strategia pentru perioada urmatoare si cultura organizatiei. 

Orientarea catre client este factorul principal al succesului nostru. Nu ne limitam la a implementa programe de asigurare specifice necesare la un moment dat ci, suntem dispusi sa-i ascultam pe clientii nostri, sa intelegem strategiile lor de dezvoltare si ceea ce vor de la noi. Numai in acest fel ii putem ajuta pe clientii nostri sa stabileasca oportunitati si riscuri, puncte tari si puncte slabe care, bine identificate, vor contribui la succesul afacerii lor.

Viziunea noastra este sa fim cunoscuti ca o mare companie. Aceasta recunoastere o obtinem prin dorinta de a depasi coordonatele actuale, de a gandi in perspectiva.

Misiunea noastra este sa construim relatii pe termen lung de parteneriat cu clientii, angajatii si colaboratorii nostri.

Valorile in care credem sunt calitatea serviciilor pe care le oferim, dinamismul, promptitudinea, integritatea, creativitatea.

 

 SERVICII

  • Identificarea, analiza si evaluarea riscurilor   
  • Evaluarea programului de asigurare deja existent   
  • Prezentarea de oferte si rapoarte

Cunoastem piata de asigurari , ceea ce inseamna ca suntem profund familiarizati cu riscurile, primele de asigurare, fransizele, acoperirile, excluderile, conditiile de asigurare, stilul de lucru al fiecarei companii de asigurari si al altor brokeri de asigurare, precum si o serie de aptitudini pe care numai experienta si studiul le pot aduce. Aceasta cunoastere a pietei de asigurari atribuie GRS capacitatea de negociere proportionala cu locul si prestigiul nostru in piata.

  • Dezvoltarea de programe de asigurare

Pregatirea cererilor de aferta in concordanta cu necesitatile de asigurare stabilite.

Trasmiterea cererilor de asigurare la cele mai importante societati de asigurare.

Analizarea si recomandarea catre client a programului de asigurare cel mai adecvat.

  • Administrarea contractelor si programelor de asigurare

Va informam cand aveti de platit rate scadente la politele de asigurare.
Adaptam contractele de asigurare la dinamica activitatii dumneavoastra.

  • Gestiunea daunelor

Va ajutam sa intocmiti avizarea de dauna catre societatea de asigurare.
Va consiliem in intreg procesul de intocmire si completare a dosarului de dauna.

Urmarim derularea si inchiderea dosarului de dauna pentru a obtine despagubirea cuvenita in cel mai scurt timp posibil .

  • Reinnoirea politelor si programelor de asigurare

Va anuntam cand politele de asigurare se apropie de termenul de expirare.

Analizam posibilele modificari ale programului de asigurare in conformitate cu dezvoltarea afacerii.

Renegociem ofertele de reinnoire a contractelor de asigurare .

 

PRODUSE

Asigurari de bunuri

Asigurare de bunuri, acoperire contra riscurilor de incendiu, traznet, explozie, cutremur si alte fenomene naturale, pentru cladiri si bunuri continute

Asigurare avarii accidentale ale echipamentelor, care in plus fata de asigurarea de bunuri, acopera avariile accidentale ale echipamentelor, produse de erori de operare / manipulare, cauze interne, supratensiune, scurtcircuit si alte cauze excluse in polita de bunuri.

Asigurare " toate riscurile " pentru aparatura electronica (EEI), recomandata pentru retele de comunicatii, calculatoare si alte echipamente electronice, fixe sau mobile. Aceasta asigurare inglobeaza acoperirile unei polite de bunuri si ale uneia de avarii accidentale, fiind special destinata aparaturii electronice.

Asigurari auto

Asigurarea CASCO pentru avarii si furt al autovehiculelor apartinand persoanelor fizice sau juridice, se poate incheia atat pentru intreg parcul auto cat si individual, pentru fiecare autoturism in parte.

Asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto (RCA), acopera daune materiale si vatamari corporale produse tertilor, prin accidente auto, pana la limita stabilita prin lege.

Asigurarea Suplimentara de raspundere Civila Auto (excedent RCA), pentru daune ce depasesc limita de despagubire acoperita de RCA, conform legii.

Asigurare de Raspundere civila in strainatate - Carte Verde - acopera raspunderea civila pentru daune materiale sau vatamari de persoane, urmare a accidentelor auto ce au loc in afara granitelor tarii in care este imatriculat autovehiculul.

Asigurarea transporturilor - CARGO - Acopera pierderea sau distrugerea bunurilor ce fac obiectul transportului cu orice mijloc de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim, fluvial sau combinat). Politele se pot incheia atat pentru un singur transport cat si pe o perioada de timp (polita tip abonament).

Asigurarea de constructii - montaj

Asigurarea este necesara in cazul executarii unor lucrari de constructii, consolidarii structurilor existente sau montajul de noi instalatii de productie, acoperind:

  • Pagubele materiale produse bunurilor asigurate;
  • Prejudiciile de care Asiguratul raspunde in fata legii fata de terte persoane, vatamari corporale, accidentale sau imbolnaviri;
  • Pierdere de profit ca urmare a prelungirii perioadei de executie datorita producerii unui eveniment asigurat.

Asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata (CMR) - acopera raspunderea transportatorului rutier care ar putea rezulta din pierderea sau avarierea bunurilor ce i-au fost incredintate pentru a fi transportate in baza unui contract de transport.

Asigurari de raspundere civila fata de terti

Asigurarea de raspundere civila a caselor de expeditie (RCCE)

Asigurarea de raspundere civila profesionala

Asigurarea de raspundere civila generala - Acopera cheltuieli cu daune materiale sau vatamari corporale produse tertilor de catre companie sau pe teritoriul companiei, inclusiv cheltuieli de judecata pe care asiguratul ar trebui sa le suporte in procesul civil.

Asigurarea de raspundere civila a angajatorului fata de angajati - acopera pretentiile de despagubire ale angajatilor, fata de Angajator pentru pagube materiale sau vatamari suferite in timpul exercitarii profesiei si pentru care Angajatorul este raspunzator.

Asigurarea de raspundere civila a producatorului - acopera cheltuielile cu daunele materiale sau vatamari corporale ce pot fi provocate de produs / serviciu prin neindeplinirea normelor de calitate sau siguranta in utilizare.

Asigurarea de raspundere civila a prestatorului de servicii - acopera raspunderea profesionala pentru daunele materiale sau vatamarile corporale ce pot fi provocate de serviciile acordate de catre prestatorii de servicii pentru: practica medicala, de catre arhitecti, avocati, notari, auditori financiari, brokeri de asigurare si alti prestatori de servicii.

Asigurarea riscului financiar

Asigurarea creditelor - acopera riscurile de neincasare a facturilor pentru contractele de vanzare cu plata la termen, inclusiv pentru contractele de vanzare in leasing.

Asigurarea de garantii - acopera neplata datoriilor catre beneficiarul asigurarii.

Asigurarea de pierdere de profit din intrerupere a activitatii (Business Interruption) - acopera pierderea de profit brut pe perioada refacerii obiectivelor avariate, ca urmare a producerii unui eveniment asigurat.

Asigurarea navelor - acopera daunele materiale datorate unui accident acoperit prin una din conditiile de asigurare specifice.

Asigurari de aviatie - acopera atat daunele materiale (asigurarea CASCO a aeronavei) cat si asigurarea raspunderii civile a proprietarului sau operatorului aeronavei (vatamari orporale si daune materiale).

.

Plateste online prin EuPlatesc.ro

Global Risk Services - Insurance Broker SRL (GRS). este autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa functioneze ca broker de asigurare in baza deciziei nr. 3930 / 08.10.2004. GRS este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 154662.