suport

Broker de asigurari online Site oferit de Global Risk Services - Insurance Broker SRL (GRS). Toate drepturile rezervate.

Home / Produse

Produse

                                       PRETURI mici, acoperire MAXIMA !

Asigurari de bunuri

Asigurare de bunuri, acoperire contra riscurilor de incendiu, traznet, explozie, cutremur si alte fenomene naturale, pentru cladiri si bunuri continute

Asigurare avarii accidentale ale echipamentelor, care in plus fata de asigurarea de bunuri, acopera avariile accidentale ale echipamentelor, produse de erori de operare / manipulare, cauze interne, supratensiune, scurtcircuit si alte cauze excluse in polita de bunuri.

Asigurare " toate riscurile " pentru aparatura electronica (EEI), recomandata pentru retele de comunicatii, calculatoare si alte echipamente electronice, fixe sau mobile. Aceasta asigurare inglobeaza acoperirile unei polite de bunuri si ale uneia de avarii accidentale, fiind special destinata aparaturii electronice.

Asigurari auto

Asigurarea CASCO pentru avarii si furt al autovehiculelor apartinand persoanelor fizice sau juridice, se poate incheia atat pentru intreg parcul auto cat si individual, pentru fiecare autoturism in parte.

Asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto (RCA), acopera daune materiale si vatamari corporale produse tertilor, prin accidente auto, pana la limita stabilita prin lege.

Asigurarea Suplimentara de raspundere Civila Auto (excedent RCA), pentru daune ce depasesc limita de despagubire acoperita de RCA, conform legii.

Asigurare de Raspundere civila in strainatate - Carte Verde - acopera raspunderea civila pentru daune materiale sau vatamari de persoane, urmare a accidentelor auto ce au loc in afara granitelor tarii in care este imatriculat autovehiculul.

Asigurarea transporturilor - CARGO - Acopera pierderea sau distrugerea bunurilor ce fac obiectul transportului cu orice mijloc de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim, fluvial sau combinat). Politele se pot incheia atat pentru un singur transport cat si pe o perioada de timp (polita tip abonament).

Asigurarea de constructii - montaj

Asigurarea este necesara in cazul executarii unor lucrari de constructii, consolidarii structurilor existente sau montajul de noi instalatii de productie, acoperind:

  • Pagubele materiale produse bunurilor asigurate;
  • Prejudiciile de care Asiguratul raspunde in fata legii fata de terte persoane, vatamari corporale, accidentale sau imbolnaviri;
  • Pierdere de profit ca urmare a prelungirii perioadei de executie datorita producerii unui eveniment asigurat.

Asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata (CMR) - acopera raspunderea transportatorului rutier care ar putea rezulta din pierderea sau avarierea bunurilor ce i-au fost incredintate pentru a fi transportate in baza unui contract de transport.

Asigurari de raspundere civila fata de terti

Asigurarea de raspundere civila a caselor de expeditie (RCCE)

Asigurarea de raspundere civila profesionala

Asigurarea de raspundere civila generala - Acopera cheltuieli cu daune materiale sau vatamari corporale produse tertilor de catre companie sau pe teritoriul companiei, inclusiv cheltuieli de judecata pe care asiguratul ar trebui sa le suporte in procesul civil.

Asigurarea de raspundere civila a angajatorului fata de angajati - acopera pretentiile de despagubire ale angajatilor, fata de Angajator pentru pagube materiale sau vatamari suferite in timpul exercitarii profesiei si pentru care Angajatorul este raspunzator.

Asigurarea de raspundere civila a producatorului - acopera cheltuielile cu daunele materiale sau vatamari corporale ce pot fi provocate de produs / serviciu prin neindeplinirea normelor de calitate sau siguranta in utilizare.

Asigurarea de raspundere civila a prestatorului de servicii - acopera raspunderea profesionala pentru daunele materiale sau vatamarile corporale ce pot fi provocate de serviciile acordate de catre prestatorii de servicii pentru: practica medicala, de catre arhitecti, avocati, notari, auditori financiari, brokeri de asigurare si alti prestatori de servicii.

Asigurarea riscului financiar

Asigurarea creditelor - acopera riscurile de neincasare a facturilor pentru contractele de vanzare cu plata la termen, inclusiv pentru contractele de vanzare in leasing.

Asigurarea de garantii - acopera neplata datoriilor catre beneficiarul asigurarii.

Asigurarea de pierdere de profit din intrerupere a activitatii (Business Interruption) - acopera pierderea de profit brut pe perioada refacerii obiectivelor avariate, ca urmare a producerii unui eveniment asigurat.

Asigurarea navelor - acopera daunele materiale datorate unui accident acoperit prin una din conditiile de asigurare specifice.

Asigurari de aviatie - acopera atat daunele materiale (asigurarea CASCO a aeronavei) cat si asigurarea raspunderii civile a proprietarului sau operatorului aeronavei (vatamari orporale si daune materiale).

.

Plateste online prin EuPlatesc.ro

Global Risk Services - Insurance Broker SRL (GRS). este autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa functioneze ca broker de asigurare in baza deciziei nr. 3930 / 08.10.2004. GRS este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 154662.