SUPORT

GRS RCA Site oferit de Global Risk Services - Insurance Broker SRL, membru UNSICAR din anul 2004. Toate drepturile rezervate.

Home / CE SPUN CLIENTII

CE SPUN CLIENTII

 

Pentru Corina Martinovici - Broker: "Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovata in cazul meu si sunt convinsa ca nu sunt un caz unic".

Cu stima,

Petruta Dumitru, Bucuresti

 

 

"Va salut! Ma numesc Romeo. Sunt din Buzau. Va scriu acest e-mail pentru a va multumi pentru corectitudinea si promtitudinea livrarii asigurarii RCA. Va doresc multa sanatate si sa fiti siguri ca o sa mai comand asigurarea RCA de la dumneavoastra. De asemenea va voi recomanda la toti prietenii mei".

 

"Am inceput colaborarea cu GRS in urma cu 2 ani, iar in prezent nu mai avem nevoie de un angajat care sa tina evidenta asigurarilor parcului nostru. In orice moment putem avea o situatie clara a asigurarilor. Am castigat timp, bani - prin cele mai bune tarife din piata, si, nu in ultimul rand, consultanta si asistenta in rezolvarea dosarelor de dauna. Recomand companiilor care inca nu si-au externalizat acest tip de serviciu sa colaboreze cu un broker care ofera servicii la un standard ridicat asa cum este GRS."

                                      Mugurel Bidina, Director General

 

Noi avem nevoie de multe tipuri de asigurari: pentru masini, pentru bunuri, pentru afacere. La inceput nu am fost increzatori, gandeam ca vor sa vanda produse si servicii scumpe, sa castige repede si pe termen scurt. Cu GRS nu s-a intamplat asa. Dupa 3 ani  de colaborare ne dam seama cat de mult am castigat (financiar vorbind) doar pt. faptul ca am avut norocul sa lucram cu un broker care si-a luat in serios atributiile.”

                                      Sorin Hrenciuc,  Administrator

 

"E o solutie! Compari, alegi cel mai bun pret, si primesti polita acasa! Felicitari!"

                                      Gabor Ene, Arad

 

"Experienta, profesionalism, dar mai ales competenta. Aceste aspecte pe care le-am cautat la o companie de brokeraj in asigurari, le-am gasit la GRS"

 Radu Muntean,  Director General

 

 

TIR 2000 SRL

"GRS nu este doar brokerul meu, ci si partenerul meu de afaceri. Ideea este sa obtii cat mai mult dintr-o colaborare"

                                     Andrei Lucian, Director Executiv

 

Colaboram cu GRS de cativa ani si intotdeauna am gasit in ei un opartener flexibil, pe care te poti baza oricand ai nevoie. GRS ofera un pachet complet de servicii de asigurare prin echipa tanara, dinamica, formata din profesionisti specializati in consultanta si intermediere in asigurari.

                            Mihaela Stoica, Sales Representative

 

Vreti sa ne lasati un mesaj de evaluare? Click aici

Va multumim!

 

Bucuresti

Str. Alexandru Constantinescu 12, cam 21, etaj 2, sector 1

Brasov

Str. Mihail Kogalniceanu Nr.10 Bl. 14, Sc. C, Ap. 1

Iasi

Str. Silvestru Nr.42, Bl. CL10, Parter

Sibiu

Str. Vasile Alecsandri Nr 21A

Cluj

Str. Donath Nr.2

Timisoara

Str. Crisan Nr.36

.

Plateste online prin EuPlatesc.ro

Global Risk Services - Insurance Broker SRL (GRS). este autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa functioneze ca broker de asigurare in baza deciziei nr. 3930 / 08.10.2004. GRS este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 154662.